CONTENT MANAGEMENT SYSTEEM

Het Basis CMS

Om het CMS eenvoudig en overzichtelijk te houden is het systeem modulair opgezet. U bestelt alleen extra functionaliteiten als u die nodig heeft. Daaom is dit CMS uiterst geschikt voor starters. Als uw bedrijf groeit, groeit het CMS met u mee. U betaalt dus nooit teveel.

 

Binnen het basis CMS beschikt u over de volgende functionaliteiten:

 

Pagina's maken en onderhouden

U kunt zelf pagina's aanmaken en deze onderhouden op dezelfde wijze als u in Word zou doen. Zonder enige technische kennis kunt u op eenvoudige wijze teksten plaatsen en wijzigen, foto's en afbeeldingen plaatsen, opsommingslijsten toevoegen en hyperlinks maken.

 

Menu-items toevoegen in de website

Natuurlijk kunt u zelf menu-items aanmaken en beheren. U bepaald dus zelf de structuur en navigatie van de website. Een menu-item (button) verwijst bijvoorbeeld naar een tekstpagina die u heeft gemaakt. Ook is het mogelijk om verschillende submenu's aan te maken, waardoor de structuur van uw website overzichtelijk blijft. Ook het toevoegen en linken naar bestanden zoals Adobe PDF-documenten en Microsoft Word bestanden behoord tot de mogelijkheden.

 

Contactformulier en andere formulieren aanmaken

Tot de basismodule van het content management systeem behoort ook de mogelijkheid om formulieren aan te maken. U kunt net zoveel formulieren gebruiken als u nodig heeft. Van een eenvoudig contactformulier tot zeer uitgebreide bestelformulieren. U kunt zelf diverse velden voor contactgegevens (naam, adres, e-mailadres, telefoon) en vrije velden aanmaken.  Radiobuttons, keuzeknoppen e.d. complementeren de mogelijkheden.  Het formulier wordt per mail verzonden naar een door u op te geven e-mailadres.

 

Sitemap

Het CMS genereert automatisch een sitemap. Eigenlijk twee. Een sitemap is een gestructureerde weergave van alle pagina's van uw website, zodat een bezoeker in één oogopslag de gewenste pagina kan vinden. De tweede sitemap draait in de achtergrond. Dit is een zogenaamde XML-sitemap die Google gebruikt om uw website beter te kunnen indexeren.

 

Titel en description wijzigen

U kunt zelf de titel en beschrijving (description) van iedere pagina wijzigen. Deze zijn zeer belangrijk omdat Google deze gebruikt om in het overzicht van de zoekmachine na een zoekopdracht relevante informatie te tonen.

 

Naar de extra modules

Je kunt beter niets doen, dan druk te zijn met niets.
Lao-Tse