CONTENT MANAGEMENT SYSTEEM

De Easydrop CMS Demo

In onze demo krijgt u een aardig idee van dit CMS. U opent het website beheer via een login, u voert op uw website direkt uw wijzigingen uit en u sluit het website beheer weer af. En heeft u iets fout gedaan of vergeten, dan keert u op dezelfde wijze weer even terug. Iedere handeling wordt uitgelegd, u kunt vrijwel niets fout doen. Het design van de website blijft altijd intact, u verandert alleen de inhoud. Het is echt heel eenvoudig. En het bespaart u heel veel tijd.

Eén

login...

Klik in de rechterbovenhoek van het browservenster en login met uw gebruikersnaam user en wachtwoord demo.

Twee

wijzig...

U kunt direkt daarna iedere pagina wijzigen. Of u klikt in het menu links om een andere pagina te wijzigen. U gebruikt gewoon uw eigen menu om binnen uw site te navigeren. Makkelijker kan het echt niet.

Drie

en sluit af...

Alles gewijzigd wat u van plan was? Rechtsboven verlaat u het systeem en ziet u meteen dat uw wijzigingen online zijn uitgevoerd. Dat is alles. Echt waar

Ga naar de demo, log in met gebruikersnaam user en wachtwoord demo en probeer het zelf.  In de demo-versie kunt u uw wijzigingen niet opslaan, in een echte versie natuurlijk wel. U kunt wel alle functies uitproberen zodat u zeker een goede indruk van het gemak van het Easydrop CMS systeem krijgt.

Demo CMS inlog venster
Het is verstandiger een kaars aan te steken dan te klagen over de duisternis.
Lao-Tse