CONTENT MANAGEMENT SYSTEEM

Een website op maat

Soms is zelfs een uitgebreid CMS als dit niet geschikt om uw online doelstellingen te verwezelijken. Ook dan kunnen we u uitstekend van dienst zijn. Met een website op maat. Voorzien van een ontwerp en een cms dat geheel aansluit bij uw specifieke wensen.

 

Ook voor een nieuw design voor uw bestaande website, voor een extra module die u wilt toevoegen aan uw website, voor het hosten van uw website, voor een website met een zeer uitgebreid of juist heel specifiek CMS of voor een webwinkel kunt u bij ons terecht.

 

Op de website van ADDesign vindt u een zeer uitgebreide portfolio. Hier vindt u websites met en zonder een content management systeem. Veelal systemen die een specifiek doel dienen. Met  alleen een beheermodule om bijv producten en diensten zoals reizen, bouwprojecten, trainingen en cursussen, woningverkoop en -verhuur te  beheren, of alleen een nieuwsbriefmodule.

 

Ons klantenbestand is heel breed. Eigenlijk zijn we van alle markten thuis, van woninginrichting, ingenieursbureau's en galleries tot villaverkoop, natuursteenbestrating en verlichtingsgroothandels.

 

Heeft u interesse? Neem dan contact op met ADDesign: Tel. 0647 918 982 of e-mail: info@addesign.nl

Zij die weinig denken, vergissen zich heel veel.
Leonardo da Vinci